ADJ Waardevol Verbinden:
voor meer betekenisvolle impact

Complexiteit vraagt om samenwerking. Maar samenwerken is een kunst op zich, waar valkuilen op de loer liggen.  ADJ Waardevol Verbinden brengt niet alleen organisaties samen, maar kijkt ook naar onderliggende en soms onuitgesproken belangen en visies. Onze onafhankelijke procesbegeleiders vergroten daarmee de kans op succes van jouw samenwerking; wij geloven sterk dat een optimale samenwerking tussen partners zorgt voor meer betekenisvolle impact.

ADJ en Waardevol Verbinden bundelen krachten. Sinds 1 december 2023 zijn wij één team geworden met een gezamenlijke missie: organisaties sterker maken door waardevolle verbindingen te creëren. Onze aanpak houdt niet op bij een enkel advies; we doorlopen samen met onze opdrachtgevers een uniek samenwerkingstraject.

Ontdek de kracht van ADJ – Waardevol Verbinden.
Kijk,  wij adviseren en begeleiden organisaties met een maatschappelijke opdracht bij uiteenlopende samenwerkingsvraagstukken. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe samenwerkingen, het organiseren van bestaande samenwerkingen, of het identificeren en oplossen van knelpunten – wij bieden oplossingen-op-maat. Van verkenning tot implementatie, wij creëren waardevolle verbindingen.

Onze werkwijze

Begint met een grondige voorbereiding, we willen jouw vraagstuk écht begrijpen. We werken gestructureerd én in een continu proces: initiëren, mobiliseren, activeren, regisseren en innoveren. Elke fase is gericht op succesvolle samenwerking en groei. We belichten daarbij voortdurend ook de samenwerkingsrelatie. We bieden geen kant-en-klare oplossingen, maar begeleiden partijen naar gezamenlijke oplossingen

Samenwerking begint hier. Onze adviseurs zijn experts in proces- en verandermanagement. We creëren momentum, zorgen voor draagvlak en leveren maatwerk met wetenschappelijk onderbouwde methoden. Met ons netwerk van ervaren bestuurders en professionals bieden we (waar nodig) extra input en versterken we onze aanpak. Zo vergroten we de maatschappelijke impact van samenwerkingspartners.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Download de PDF ‘ADJ Waardevol Verbinden, samenwerking begint hier’ en ontdek hoe wij met onze gecombineerde ervaring en expertise, samenwerkingen optimaliseren en vraagstukken aanpakken. Of neem vandaag nog contact op met Anna van der Giessen, programmamanager, via +31 6 1129 6697 of anna@adj.nl.