Versterk je talent

Je wilt het beste uit jezelf halen, in een rol die bij je past. Bij een maatschappelijk relevante organisatie, omdat verantwoordelijkheid nemen en bijdragen vanzelfsprekend voor je zijn. ADJ helpt jouw talenten te ontwikkelen, zodat we de samenleving elke dag een beetje beter maken. Zie meer, kom verder.

Het kan natuurlijk ook dat je juist beter wilt worden in je huidige rol of wilt doorgroeien naar een meer senior rol. Wellicht twijfel je over je baan, maar weet je nog niet zo goed welk type functie dan wel bij je past. Wat je vraag, twijfel of insteek ook is, ADJ helpt je jouw talent te ontplooien en je potentieel maximaal te benutten. Hierdoor kan je met succes en plezier van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie van jouw keuze.


Kernwoorden bij jouw loopbaanreis met ADJ

Rots

We zijn jouw persoonlijk rots in de branding in iedere fase van jouw loopbaan, of je nou medior of senior bent;

Rol

We exploreren samen welke rol(len) het beste aansluit(en) bij jouw loopbaanwensen en mogelijkheden;

Droombaan

We onderzoeken samen of die ene vacante rol bij jou past en jouw gedroomde vervolgstap zal zijn;

Impact

We ondersteunen jouw persoonlijke impact en effectiviteit met een van onze ontwikkelprogramma’s;

Voorbereiding

We zorgen ervoor dat jij goed voorbereid in gesprek gaat met jouw potentiële, volgende werkgever;

Talenten

We helpen je bij het ontdekken van jouw talenten en drijfveren zodat je makkelijker jouw resultaten behaalt;

Persoonlijk

We staan voortdurend in contact met elkaar, we koppelen informatie tijdig terug. We werken samen;

Dichtbij

We zijn altijd dichtbij, in dringende gevallen ook na  kantoortijd. Voel geen schroom je vragen te stellen;

Coaching

We zijn er voor je als je aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken of even wat extra ondersteuning kunt gebruiken;

Team

We vormen een team en gaan samen op weg naar een volgende stap in jouw loopbaan.

Kijk, wij zijn experts in het maatschappelijke domein en kennen de sector van binnenuit. We weten welke opgaven er spelen en wat die van je vragen. Met deze inhoudelijke kennis, onze expertise over de inzet van talent en onze oprechte interesse in wie jij bent, ondersteunen we je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit zijn de mogelijkheden.

 

Ontwikkel assessments

Het is belangrijk inzicht te hebben in jouw competenties en potentieel wanneer je wil werken met plezier en succes. Wil je jezelf versterken in jouw rol of groeien in jouw loopbaan, dan zijn onze ontwikkelassessments daar het vertrekpunt voor.

Ontwikkel

programma’s

Mensen die willen groeien in hun (persoonlijke) leiderschapskwaliteiten, bieden we inspirerende ontwikkelprogramma’s. Startende managers leren over hun rol, over zichzelf en van elkaar. Toekomstige bestuurders en nieuwe toezichthouders geven we extra inzicht in het vak en versterken we in hun effectiviteit. Voor ieder wat waards.

Zie meer over Groeiversneller en kom verder
Zie meer over De Goede Bestuurder en kom verder
Zie meer over De Nieuwe Toezichthouder en kom verder

Coaching & Mentoring

Als jij jezelf wilt uitdagen en sprongen wilt maken in je ontwikkeling, wel wat steun kunt gebruiken of even vastloopt in je werk, dan ondersteunen onze coaches en mentoren je graag. Hierdoor kom je weer on track en overstijg je jezelf. Met toegenomen vertrouwen en hernieuwde inspiratie.

Loopbaan

ontwikkeling

Wellicht is het tijd voor je om stappen te zetten in je loopbaan. Bij een andere organisatie, mogelijk ook in een andere rol. Waar en hoe, dat heb je misschien nog niet voor ogen. Wij onderzoeken samen met jou jouw talenten en delen graag onze arbeidsmarktkennis met je.