Zie hoe je verder komt

Soms is het goed om uitgebreid stil te staan bij je loopbaan. Ga je iedere dag nog met plezier naar je werk? Sluit je baan nog aan bij jouw (grootste) kracht? Maak je nog voldoende impact? Ervaar je nog zingeving? Allemaal wezenlijke vragen waarop de antwoorden van grote invloed kunnen zijn op hoe je jouw loopbaan het best kunt vervolgen. Bij ADJ helpen we je graag om die antwoorden te vinden. Zie meer, kom verder.

Kijk, als experts in maatschappelijke organisaties, met name in het hogere echelon, staan wij klaar om je te begeleiden bij het verhelderen van je kwaliteiten en potentieel. We ondersteunen je bij het bepalen van jouw vervolgstap en mogelijk een nieuwe richting in te slaan.

Mobiliteitsscan
De Mobiliteitscan van ADJ ondersteunt je bij het verkrijgen van inzicht in jouw talenten en interesses. Door samenhangende competentie-, capaciteiten- en interesseanalyses te combineren, krijg je meer inzicht in jouw inzetbaarheid en toekomstmogelijkheden binnen en buiten de organisatie. De scan wordt gecombineerd met persoonlijke begeleiding om jouw individuele doelstellingen te verkennen en concretiseren.

Persoonlijke loopbaancoaching
In situaties waarin je behoefte hebt aan diepgaandere begeleiding, bieden we loopbaancoaching op maat. Of je nu worstelt met onzekerheid of je toekomstige stappen nog niet helder voor ogen hebt, we ondersteunen je om eruit te komen. Samen verfijnen we je kwaliteiten en vertalen die naar concrete mogelijkheden. Daarnaast ligt onze focus op effectieve profilering, zodat je anderen van jouw inzetbaarheid kunt overtuigen.

Van werk naar werk
Van werk naar werk is een ADJ-dienst die jou helpt om de overstap naar een nieuwe baan soepel te laten verlopen. Zo’n transitie kan immers behoorlijk uitdagend zijn. Door een individueel, op maat gemaakt traject word je begeleid bij het inzichtelijk maken van geschikte rollen, het opbouwen van een sterke profilering en het effectief doorlopen van een sollicitatieproces.

Lees onze blogs

Onze consultants bloggen geregeld. Zij delen graag hun expertise, schrijven over wat zij in de praktijk tegenkomen of zetten tips voor je op een rij,  zodat jij daar je voordeel mee kan doen. Op onze website vind je altijd wel een boeiende nieuwe blog of een interessant nieuwsitem.

Verder met talentmanagement

Verder met talentmanagement

Het is een begrip dat niet altijd de meest vrolijke associaties oproept, maar in de regel gaat mobiliteit van werknemers zeker niet over het naar de...

Lees meer
De competentiecrash

De competentiecrash

Het realiseren van de primaire taak van organisaties vraagt om competent personeel. Mensen met intrinsieke motivatie voor de missie, expertise voor...

Lees meer

Meer weten?

Ontdek hoe jij jouw loopbaan naar een volgende dimensie kan brengen. Neem contact op met Nicoliene de Bruijne of bekijk eerst alle aanvullende informatie over loopbaanontwikkeling. Zie meer, kom verder.