Zie hoe jij groeit en impact maakt

Bij ADJ maak je deel uit van een snelgroeiende organisatie met een heldere missie: wij maken de samenleving iedere dag een beetje beter. Dit doen wij door het optimaliseren van menselijk kapitaal en het vormgeven van betekenisvolle veranderingen bij maatschappelijke organisaties. We zijn een gedreven team dat excelleert in werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en organisatieadvies.

Zet de volgende stap in jouw carrière 

Klaar voor de volgende stap in jouw loopbaan? Kom werken bij ADJ en ontdek hoe we samen het verschil maken voor maatschappelijke organisaties. Zie hier waar je aanstaande collega’s warm voor lopen. Bekijk hieronder onze vacatures.

Kijk,  bij ADJ geloven we in een inspirerende en inclusieve werkomgeving waar iedere stem wordt gehoord. We ondersteunen elkaar en dagen elkaar uit om het beste in elkaar boven te halen. Je wordt omringd door enthousiaste collega’s die met liefde voor hun werk en met plezier de meest uiteenlopende uitdagingen aangaan. Je krijgt de ruimte om mee te denken over de doorontwikkeling van onze dienstverlening en een positieve verandering te realiseren bij maatschappelijke organisaties.

We besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo word jij steeds beter in wat je doet en kun je nog meer waarde toevoegen aan onze opdrachtgevers.


Het mooie van ADJ

Je werkt in het brede werkveld van ‘menselijk kapitaal’ bij maatschappelijke organisaties

Je draagt bij en geeft vorm aan betekenisvolle maatschappelijke projecten met impact

Je bent onderdeel van een hecht team van inspirerende collega’s met diverse achtergronden

Je krijgt volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Kom kennismaken!

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij ADJ en ontdek hoe we samen het verschil maken voor maatschappelijke organisaties. We ontmoeten je graag. In een persoonlijk gesprek verkennen we of er sprake is van een match. Bel vandaag nog met Philippe de Jong, partner ADJ: +31 6 4724 2447. Mailen kan ook naar: philippe@adj.nlWe kijken uit naar je bericht!

Zie meer, kom verder.