Kom verder als organisatie 

ADJ bouwt bruggen. Tussen HR-strategie en implementatie, tussen maatschappelijke organisaties en professionals, tussen ambitie en talent, tussen team en geest, tussen nu en de stip aan de horizon.

Bruggen bouwen deden we ook al toen we nog Aardoom & De Jong heetten. Dat benadrukken we nog eens extra nu we ook in onze naam tot de kern zijn gegaan. ADJ, drie letters als het verbindende element voor maatschappelijke organisaties en mensen die vooruit willen.

Talentmanagement

Kijk,  bij ADJ zijn we specialisten in menselijk kapitaal. Onze focus is talentmanagement voor maatschappelijke organisaties. Voor het hogere echelon. Of het nu gaat om organisatieadviestalentontwikkeling of werving & selectie. Alles met het oog op wat mensen en organisaties ten diepste drijft. 

Organisatieadvies

ADJ begrijpt dat succesvolle verandering begint met aandachtig luisteren naar jouw verhaal en het stellen van de juiste vragen. We verkennen graag samen met jou wat jouw organisatie nodig heeft om te excelleren. Samen schetsen we een glasheldere kijk op de toekomst en bepalen we hoe jouw doelen en ambities verwezenlijkt kunnen worden.

Talentontwikkeling

Potentieel inzichtelijk maken, ontsluiten én ontwikkelen, dat is wat we bij ADJ dagelijks doen. Met inspirerende ontwikkelprogramma’s, krachtige teaminterventies en persoonlijke coaching & mentoring bevorderen we de inzet en kwaliteit van competenties. Op zowel organisatie-, afdeling- als individueel niveau. Altijd zo persoonlijk als mogelijk.

Werving & Selectie

Bij ADJ zijn we al sinds 2010 experts in werving & selectie voor maatschappelijke organisaties. We bemiddelen voor vaste posities en interim rollen in het hogere echelon. Dat onze persoonlijke aanpak werkt, blijkt wel uit het feit dat organisaties steeds weer bij ons terugkomen. We hebben onze aanpak door de jaren heen doorontwikkeld en gemoderniseerd. Samen op weg naar duurzaam succes.

Organisaties waarvoor wij werken

Lees onze blogs

Onze consultants bloggen geregeld. Zij delen graag hun expertise, schrijven over wat zij in de praktijk tegenkomen of zetten tips voor je op een rij,  zodat jij daar je voordeel mee kan doen. Op onze website vind je altijd wel een boeiende nieuwe blog of een interessant nieuwsitem.