Hier worden bruggen gebouwd

Mensen en organisaties komen verder door te kijken. Net zolang tot je ziet wat je nog niet eerder zag.

Kijk, dat is waar het om draait bij ADJ. Het is de basis van hoe wij als geen ander werk maken van talentmanagement voor maatschappelijke organisaties. Voor het hogere echelon. Of het nu gaat om organisatieadvies, talentontwikkeling of werving & selectie. Alles met het oog op wat mensen en organisaties ten diepste drijft.

Kijk, daar stonden we ook al voor toen we nog Aardoom & De Jong heetten. En dat benadrukken we nog eens extra nu we ook in onze naam tot de kern zijn gegaan. ADJ, drie letters als het verbindende element voor organisaties en mensen die vooruit willen.

Kijk, voor die vooruitgang bouwen wij bruggen. Tussen HR-strategie en implementatie, tussen opdrachtgevers en kandidaten, tussen ambitie en talent, tussen team en geest, tussen nu en de stip aan de horizon.

Kijk, talentmanagement is een reis die je samen maakt. Met de meest persoonlijke verbinders. Garanderend dat je niet alleen goed vertrekt, maar ook goed aankomt. Met nieuwe energie. Want alleen met de juiste connectie kom je los van wat je had en kun je reiken naar wat je wilt.

Kijk, dat is nou ADJ. Zie meer, kom verder.

Wij zijn ADJ

Bij alles wat we doen, hebben we praktische doelen, maar ook een hoger doel: de samenleving iedere dag een beetje beter maken. We ondersteunen met onze dienstverlening maatschappelijke organisaties bij het realiseren van hun doelen, ambities en het bevorderen van een inclusieve cultuur waar verschillen elkaar versterken. Door gerichte werving & selectie en medewerkers te ondersteunen bij hun talentontwikkeling, creëren we krachtige teams en wendbare organisaties. Zo werken we aan duurzaam succesvolle samenwerkingen en ondersteunen we organisaties bij innovatie en groei. Met verbinding als sleutelwoord.

We zijn maatschappelijk betrokken

Onze purpose is de maatschappij iedere dag een beetje beter te maken. Zo werken we als ADJ bijvoorbeeld nauw samen met JINC, een maatschappelijke organisatie die samen met bedrijven en scholen strijdt voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Daarnaast hebben we ons aangesloten bij Talent naar de Top, dat zich enerzijds inzet voor de doorstroom van vrouwelijk en bi-cultureel talent en anderzijds op de ontwikkeling van inclusief leiderschap. Ook sponsoren we Team VIT, een van de beste tandemkoppels ter wereld. Regerend paralympisch kampioen op de weg, dat zich op dit moment voorbereidt op de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs.  


Maak kennis met het team

Maatschappelijke betrokkenheid zie je ook terug bij de collega's van ADJ. Alle ADJ'ers zijn maatschappelijk actief, in hun eigen omgeving, op hun eigen manier. Hoe? Laat ons ze aan je voorstellen en ontdek waar wij warm voor lopen en hoe wij maatschappelijk bijdragen. 

Ontmoet Anna

Anna heeft een voorliefde voor grote, complexe vraagstukken. Ze vindt het belangrijk om waarde toe te voegen en organisaties, teams en collega’s echt verder te brengen. Anna daagt uit anders te denken en op nieuwe manieren naar problemen te kijken. Ze verlaat het liefst de gebaande paden om samen met het team te ontdekken waar je uitkomt als je een creatieve aanpak kiest. 

Als betrokken inwoner van Rotterdam is Anna actief in twee besturen. Ze is bestuursvoorzitter van Samenbouw project Overhoeks en penningmeester bij Stichting in Dialoog Rotterdam. 

Ontmoet Bas

Bas is altijd gefocust op het ontdekken van de waarde die zowel een kandidaat als het team of de organisatie elkaar kunnen bieden, zowel op korte als lange termijn. Hij hecht hierbij veel waarde aan diversiteit. Bas hanteert een open communicatiestijl, een transparante werkwijze en heeft het vermogen om uitdagend, eerlijk, en constructief advies te geven. 

Bas heeft affiniteit met het sociaal domein en zet zich hier graag voor in. In zijn vrije tijd doet Bas vaak vrijwilligerswerk in het verenigingsleven. 

Ontmoet Birgitte

Birgitte houdt van samenwerken. Zij komt uit een groot gezin en weet dat je samen meer bereikt dan alleen. Birgitte is geïnteresseerd in anderen en verdiept zich graag in haar gesprekspartner en de organisatie. Door de juiste vragen te stellen, gaat Birgitte op zoek naar een goede oplossing of de juiste aanpak. Het vertrekpunt daarin is goed naar elkaar luisteren en elkaar de ruimte geven.  

Voor Birgitte is cultuur een belangrijke drager voor de maatschappij. Daarom is zij trots voorzitter te zijn van het bestuur van het Van Eesteren Museum in Amsterdam. 

Ontmoet Bo

Bo brengt niet alleen een frisse en energieke blik in het team, maar ook een fijne ondersteuning als projectmedewerker, met name voor Cathy, de officemanager. Haar open en vriendelijke houding draagt niet alleen bij aan een fijne en warme werkomgeving, maar reflecteert ook haar betrokkenheid bij haar collega's.

Naast haar bijdrage aan het kantoor, biedt Bo in het dagelijks leven een luisterend oor en staat ze altijd klaar voor anderen. 

Ontmoet Cathy

In haar rol als officemanager is Cathy het kloppende hart van het kantoor. Ze zorgt dat alles soepel verloopt en biedt iedereen de ondersteuning die ze nodig hebben. Met een glimlach begroet Cathy iedereen en zorgt ze voor een warme en gastvrije sfeer.  

Naast haar werk, koestert Cathy momenten waarin ze mensen kan helpen in haar persoonlijke leven. Of het nu om ouderen gaat die een handje nodig hebben, of andere hulpbehoevende mensen, Cathy staat voor iedereen klaar. 

Ontmoet Clemens

Clemens heeft een diepgaande betrokkenheid bij de zorgsector en hanteert een zakelijke, resultaatgerichte aanpak. Hij heeft een verbindende persoonlijkheid en is in staat om effectief tegenstellingen te overbruggen. Clemens gelooft in talentontwikkeling en levenslang leren en vindt het belangrijk dat professionals hun persoonlijke levensverhaal kennen.  

Ontmoet Damaris

Damaris heeft een sterke analystische blik en is praktisch ingesteld. Dit komt duidelijk naar voren in haar passie voor systemen, processen, inrichting en ondersteuning. Damaris straalt wanneer ze anderen kan helpen en processen kan verbeteren. 

Damaris draagt bij aan een betere samenleving door o.a. actief betrokken te zijn in haar wijk. Dat doet ze door activiteiten bij te wonen in zowel asielzoekers- als buurtcentrum, door haar deelname aan de bewonerscommissie en mee te denken over plannen die bijdragen aan de leefbaarheid. 

Ontmoet Danielle
Ontmoet Dineke

Dineke is altijd nieuwsgierig naar wat iemand beweegt. Een van de leukste kanten van haar werk vindt zij dan ook het leren kennen van steeds weer nieuwe mensen en organisaties. Met haar open en onderzoekende houding, frisse blik en warm hart voor verschillen, brengt zij de mooiste verbindingen tot stand. 

Als improvisatieacteur speelt zij in een voorstelling voor nabestaanden van zelfdoding en hun naasten. Daarmee helpt zij hen dit lastige rouwproces bespreekbaar te maken. 

Ontmoet Dirk

Dirk kan zich op effectieve wijze een beeld vormen van de belevingswereld van anderen. Dit helpt hem om in gesprekken gauw tot de kern te komen en gevoeligheden voorzichtig bespreekbaar te maken. Met zijn Veluwse nuchterheid en doelgerichte houding zet hij zich graag in voor de uitdagingen van organisaties.  

Binnen ADJ is Dirk Coördinator van JINC. JINC strijdt samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Ook is Dirk kerkelijk actief en zit hij in de Adviesraad Sociaal Domein van de Gemeente Nunspeet. 

Ellen Bronda

ellenbronda@adj.nl
+31 6 3001 0886
LinkedIn profiel

Ontmoet Ellen
Ontmoet Ellen

Ellen is een deskundige in het aanpakken van ingewikkelde samenwerkingsvraagstukken, met uitgebreide ervaring in diverse sectoren zoals industrie, defensie, wetenschap, goede doelen en zorg. Ze gaat altijd een stap verder om de collectieve kennis van verschillende organisaties te benutten en oplossingen te vinden die waarde toevoegen aan samenwerkingsverbanden. Met een voorliefde voor eenvoud en structuur, is Ellen gericht op het nemen van stapsgewijze vooruitgang, hoe klein die stappen soms ook mogen lijken.

Ontmoet Emilia

Emilia staat open voor vernieuwing, uitdaging en ontzorgt graag haar collega's. Als projectmedewerker Werving & Selectie is haar aanpak proactief en gestructureerd. Zij heeft een open houding en vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom, gehoord en gezien voelt bij ADJ. 

Naast haar inzet voor een betere maatschappij bij ADJ, zet Emilia zich in bij NLvoorelkaar. Op dit platform kan zij hulp bieden aan degene die dit nodig hebben. 

Ontmoet Erica
Erica is een toegewijde en enthousiaste collega die graag iets voor een ander wil betekenen. Zij is altijd bereid anderen te helpen. Ze put energie uit het goed volbrengen van taken met zorg en aandacht en is altijd in voor gezelligheid. Op kantoor brengt Erica een positieve sfeer met zich mee en straalt vriendelijkheid en rust uit.

Erica heeft haar maatschappelijke steentje bijgedragen door vrijwilligerswerk in Ghana te doen tijdens haar studententijd en door als taalcoach een Eritrese vrouw te helpen met het leren van de Nederlandse taal.

Farzana Hesari

  farzana@adj.nl
+31 30 7371 185
LinkedIn profiel

Ontmoet Farzana
Ontmoet Frank
Frank focust zich op mensen en teams die willen reflecteren op de effectiviteit van hun gedrag en die willen experimenteren om een volgende stap te zetten. De ontmoetingen zijn onderzoekend en uitdagend; confronterend maar ook hartelijk; en daadwerkelijk oefenen, behoort tot de mogelijkheden. Voor hem staat verbinding maken met wie je bent centraal om zo realistischer te kijken naar jezelf en anderen.

In zijn vrije tijd is Frank vrijwilliger in de geestelijke gezondheidszorg en is er trots op dat hij rondleider mag zijn in de middeleeuwse Grote Bavo Kerk in Haarlem.

Ontmoet Ilse

Ilse gaat voor de juiste match. Zij gaat voor verdieping in haar gesprekken en kan goed luisteren. Door goed te luisteren naar zowel de opdrachtgever als de kandidaat weet zij de juiste match te maken tussen organisatiecultuur en persoonlijkheid, naast ervaring. Ze is betrokken gedurende het hele proces en biedt zowel de opdrachtgever als de kandidaat professionele begeleiding.

Ilse is toen haar kinderen klein waren altijd actief geweest bij hun sportverenigingen. Nu de kinderen volwassen zijn heeft ze zich opgegeven als voorlees-vrijwilliger bij Bureau Bousa.

Ontmoet Jan Kees

Jan Kees zet zijn energie en ervaring in op de terreinen executive search, persoonlijke begeleiding en advies. Hij beheerst de kunst van het vragen stellen en brengt daarmee de verbinding tot stand tussen de achterliggende vraag van een opdrachtgever en de mogelijkheden van een kandidaat. 

Naast zijn werkzaamheden bij ADJ, is Jan Kees ook actief als interim-directeur in het Sociaal Domein en was hij actief in verschillende Raden van Toezicht in de ouderenzorg en het onderwijs. 

Jarko Knevel

jarko@adj.nl
+31 030 7371 185
LinkedIn profiel

Ontmoet Jarko

Jarko gelooft in talent. Als projectmedewerker werving en selectie staat talent centraal in elke opdracht. Zijn aanpak wordt gekenmerkt door empathie, doelgerichtheid en een aanhoudende nieuwsgierigheid.

Naast zijn werkzaamheden bij ADJ is Jarko lid van een politieke partij. Deze betrokkenheid stelt hem in staat om op de hoogte te blijven van actuele maatschappelijke vraagstukken en om te onderzoeken waar ADJ een positieve bijdrage kan leveren aan de samenleving.

Ontmoet Jerry

Uit eigen ervaring weet Jerry dat bosbranden zorgen voor de meest vruchtbare gronden. Als projectmedewerker bij ADJ gedijt hij dan ook het best als de werktemperatuur begint op te lopen en de vragenvuren heter worden. Voor gezapigheid en 13-in-een-dozijn-routines loopt hij dan ook niet echt warm. Zijn kernwaarden: flexibiliteit en dienstbaarheid. Daarmee onderscheidt hij zich door er te zijn op momenten dat verder niemand thuis lijkt te geven.  

Naast zijn werk maakt Jerry als betrokken burger van Elburg iedere week vier vrijwillige uren vrij als lokaal radiomaker in het door hem zo gekoesterde Elburg. 

Ontmoet Liesbeth

Liesbeth's manier van werken is persoonlijk, warm, wijs en direct. Mensen en organisaties écht zien om hen zo maximaal in hun kracht te zetten, op zoek naar de essentie. Prachtig om vanuit deze plek mensen te zien groeien en verbindingen te leggen, waar ze niet verwacht worden. 

Ook zet Liesbeth haar persoonlijke ervaring in om thema’s rondom mentale kwetsbaarheid en de zorg voor kwetsbaren onder de aandacht te brengen. Hierbij komt ze met aanvliegroutes die goed aansluiten op wat er maatschappelijk nodig is. 

Ontmoet Linda
Ontmoet Maarten

Door het werken voor de publieke sector leerde Maarten dat hij maatschappelijke waarde boven aandeelhouderswaarde prefereert. Om kwaliteit te kunnen leveren hecht hij veel waarde aan een persoonlijke benadering en oprechte aandacht voor zowel de organisatie als de professional.  

Als trotse vader van twee hartekinderen is Maarten extra gedreven om zijn eervolle lidmaatschap in de Raad van Toezicht van Stichting Hartekind goed te vervullen. Naast hardlopen en padellen, wandelt Maarten verder graag over de Utrechtse Heuvelrug voor ‘werkoverleg’ met kantoorhond Soof. 

Ontmoet Machteld

Machteld gelooft, met haar altijd optimistische kijk en een focus op kansen, heilig in mensen en in het ontwikkelen van talent. Met haar open benadering en oprechte interesse richting collega’s, kandidaten en opdrachtgevers, is Machteld sterk gericht op de relatie en biedt aan ieder een luisterend oor. Mensen verbinden en laten groeien in een sfeer waar professionaliteit én vrolijkheid centraal staan, is wat haar kenmerkt. 

Daarnaast is Machteld is al jarenlang een trouwe collectant voor KWF kankerbestrijding. 

Ontmoet Marieke

Marieke wil graag dat iedereen mee kan doen in deze maatschappij. De publieke sector en de managers en bestuurders die zij werft hebben daarin een belangrijk aandeel. Met creativiteit en lef zoekt en selecteert zij kandidaten met verassende achtergronden voor opdrachtgevers; voor haar kent talent vele gezichten. 

Daarnaast zet Marieke zich binnen ADJ in voor diversiteit en inclusie, daarbij focust zij zich op de doorstroom van zowel vrouwelijk als bi-cultureel talent.

Ontmoet Marielle

Marielle drijft op persoonlijk contact met mensen. Ze is nieuwsgierig, stelt rake vragen en blijft zoeken naar de kern. Ze biedt houvast en structuur maar speelt evengoed flexibel in op verrassingen en veranderingen. 

Naast haar werk zet Marielle haar professionele kwaliteiten ook in voor een charitatief vermogensfonds, regionale politie en landelijke politiek. Zo houdt ze haar blik fris en draagt ze extra bij aan de maatschappij. 

Ontmoet Marije

Marije is op haar best als ze iets kan regelen, iemand ontzorgen of structuur aanbrengen.
Ze kan goed luisteren, houdt van aanpakken en kan goed invoelen waar de vraag of behoefte van een ander ligt.

Met jarenlange ervaring in de makelaardij is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod haar met de paplepel ingegoten. Deze ervaring en eigenschappen zet ze nu in als projectmedewerker Werving en Selectie bij ADJ.

Ook buiten het werk zorgt en ontzorgt Marije het liefst. Of dat nu is voor hulpbehoevende familie, hulp op school, of voor ouderen in de buurt.

Ontmoet Maurice

Maurice gelooft dat de mens het verschil maakt. Hij is sociaal, stressbestendig, pragmatisch en oplossingsgericht. Hij achterhaalt de vraag áchter de vraag, weet zijn netwerk snel te activeren en daarmee goede en duurzame oplossingen te bieden.  

Maurice is als vrijwilliger actief (teammanager en coach) op de hockeyclub van zijn kinderen. Hij is een echte familieman met veel sociale activiteiten en houdt ervan om te padellen en skiën. 

Ontmoet Michael

Michael stelt de mens en diens drijfveren centraal bij alles wat hij doet. Het gaat hem vooral om de rol van de mens in organisaties en om de rol van organisaties voor de mens. Zijn kennis en passie zit in het ontwikkelen van complexe samenwerkingen in het maatschappelijke middenveld. Ook daar is de mens altijd de meest bepalende factor. 

Naast zijn werkzaamheden, vindt Michael onderwerpen als de maatschappelijke gezondheid, werknemersgezondheid en fysieke en mentale gezondheid essentiële thema's. 

Ontmoet Nanko

Nanko is gefascineerd door de dienstenketens in onze samenleving. Iedereen doet enorm zijn best, maar als schakeltje in die ketens zijn we  afhankelijk van elkaar. Daar zit veel pijn. Deze pijn uit zich in ‘bureaucratie’, waarin veel waarde weglekt. Nanko focust op transactiemanagement, de kunde van het leggen van waardevolle verbindingen. Hij is voorzitter van Stichting Transactieland, kennispartner van ADJ Waardevol Verbinden.

Ontmoet Nelleke

Op haar eigen manier probeert Nelleke de wereld een klein beetje beter te maken. Via coaching hoopt Nelleke, door intensief te luisteren, te spiegelen en haar ervaring toe te passen, anderen een stukje verder te helpen om hun dromen te realiseren. 

Daarnaast is Nelleke sociaal betrokken. Dit komt niet alleen naar voren in haar coaching, bestuurlijke en toezichthoudende activiteiten, maar ook door aandacht te hebben voor haar omgeving, de mensen om zich heen en de natuur. Zo is Nelleke o.a vrijwilliger bosonderhoud bij Natuurmonumenten. 

Ontmoet Nicoliene

Nicoliene gelooft in het zien en benutten van ieders talent. Persoonlijke kwaliteiten van mensen waardeert zij enorm, van welke aard dan ook. Zij daagt mensen graag uit om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Zij heeft gewerkt met kwetsbare groepen, medewerkers in het primair proces en het tactische en strategische echelon van maatschappelijke organisaties. Verbinding maken tussen al deze betrokkenen en er samen voor zorgen dat iedereen ertoe doet; daar staat Nicoliene voor. 

Nicoliene heeft veel mensen begeleid in hun werk en loopbaan, daarnaast heeft ze zich eerder ook ingezet als vrijwilliger voor kansengelijkheid van etnische groepen. Daarnaast was ze RvT-lid voor een organisatie die zich inspant voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Ontmoet Patricia

Patricia is oprecht nieuwsgierig. Tijdens de gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten is het de verwondering die veelal leidt tot de vraag achter de vraag en het verkennen van nieuwe wegen. Ook een inhoudelijke discussie tijdens een etentje, een gesprek op het sportveld, een nieuwsbericht of een rondje fietsen door haar stad, leiden geregeld tot momenten van verwondering. Deze verwondering houdt haar geest scherp en levert een voortdurende bron van inspiratie om vraagstukken van meerdere kanten te bekijken.  

Naast haar werk voor ADJ is Patricia actief als toezichthouder, schrijft ze blogs en geniet ze met haar zoons van het leven. 

Ontmoet Philippe

Philippe staat bekend om zijn persoonlijke betrokkenheid, doortastendheid en het vermogen om buiten de gebaande paden te denken. Volgens hem staat de mens centraal en zijn zij essentieel en doorslaggevend voor het succes van een organisatie. Door doelgericht te werk te gaan en te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt, draagt Philippe bij aan persoonlijke groei en organisatorische ontwikkeling. 

Hij brengt een uitgebreid netwerk met zich mee en draagt bij aan maatschappelijke organisaties als lid van diverse Raden van Toezicht.  

Ontmoet René

René is op zijn best als hij écht van betekenis kan zijn voor organisaties en mensen. Hij doet wat hij het allerliefst doet als organisatieadviseur en coach. Hij is strategisch en hands-on, begrijpt de zakelijke en de menselijke kant. Zijn specialiteit: veranderopgaven tot een goed einde brengen. Hierdoor laat hij organisaties en mensen groeien. 

Daarnaast is René voorzitter van de raad van toezicht van een welzijnsorganisatie in zijn woonplaats. Ook is hij al meer dan de helft van zijn leven mantelzorger voor zijn verstandelijk beperkte zus.  

Ontmoet Ronald

Ronald brengt ideeën, energie, relativering en overzicht. Positief denken zonder naïef te zijn en er onvoorwaardelijk zijn voor je klanten vindt hij belangrijk. Zijn insteek: respectvol adviseren is op een constructieve manier zeggen wat je écht vindt.  

Ronald heeft bestuurlijke functies vervuld in de sport en politiek. Op dit moment is hij actief als lid en voorzitter Bezwarencommissie in de zorg en bij gemeenten. 

Ontmoet Sacha

Sacha denkt sociaal, duurzaam en rendabel. Wat haar drijft is maatschappelijk verantwoord ondernemen. Haar aanpak als consultant bij ADJ is grensverleggend en innovatief. Sacha staat vooral bekend om haar vermogen om mensen te verbinden en inspireren.  

Sacha's competenties dragen bij aan zowel ADJ als de bredere samenleving. Zij draagt haar steentje bij als vrijwilliger bij de Voorkamer in Utrecht en is oprichter van Spod, een initiatief dat zich richt op diversiteit en inclusie.  

Ontmoet Sanjai

Sanjai heeft een sterk inlevingsvermogen en is echt geïnteresseerd in andere mensen. Op de werkvloer geeft hij graag de ruimte en laat iedereen in zijn waarde. Hij gelooft dat het draait om hoe inclusief je in een organisatie samenwerkt.  

Met ruime ervaring zet Sanjai zich al jaren in als coach en vertrouwenspersoon voor leerlingen die extra aandacht nodig hebben bij het maken van de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs en waarbij de kans op uitval groot is. 

Ontmoet Ton

Door zich te verplaatsen in zijn gesprekspartner begrijpt Ton als geen ander de uitdagingen waar organisaties voor staan. Met optimisme, pragmatisme en oog voor de realiteit, biedt hij solide oplossingen om organisaties vooruit te helpen en zet hij zich in voor een optimaal resultaat. 

Ton heeft naast zijn werk, diverse bestuurlijke- en vrijwilligersfuncties vervuld in de sport en in het onderwijs. Momenteel is hij actief als voorzitter van de Raad van Commissarissen van een GGZ-zorgverlener. 

Ontmoet Xavier

ADJ door de jaren heen

Raad van Advies & Inspiratie

De Raad van Advies & Inspiratie van ADJ heeft een strategische klankbordfunctie. Zo adviseert en inspireert de raad ons bij het ontwikkelen en uitvoeren van onze beleidsplannen en de realisatie van onze strategie.

Maak kennis met de leden van onze Raad van Advies & Inspiratie.

Bright Richards

 LinkedIn profiel

Ontmoet Bright

Bright Richards is oprichter en directeur van New Dutch Connections. Bright ontvluchtte de oorlog in Liberia en kwam in 1991 in Nederland. Hier deed hij de Toneelacademie in Arnhem en speelde hij bij diverse theatergezelschappen. Hij schreef en regisseerde zijn eigen levensverhaal en die van 2 anderen in de voorstelling ‘As I Left My Father’s House. Hij richtte met Margriet Stuurman in 2004 zijn eigen stichting New Dutch Connections op om onder andere door hemzelf ontwikkelde stukken uit te kunnen brengen, nieuwe perspectieven te bieden en te verkennen en de dialoog aan te gaan.

Ontmoet Eva

Prof. dr. Eva Knies is als hoogleraar Strategisch Human Resource Management verbonden aan het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO). Centrale thema's in haar onderzoek zijn: strategisch Human Resource Management (SHRM); public service performance; HRM in de publieke sector (i.h.b. onderwijs en zorg); de rol van leidinggevenden in de uitvoering van HR-beleid (peoplemanagement); en duurzame inzetbaarheid.

Marcel Schenk

LinkedIn profiel

Ontmoet Marcel
Richard Janssen

LinkedIn profiel

Ontmoet Richard

Richard Janssen is emeritus hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en de Universiteit Tilburg. Richard Janssen heeft ruim vijftien jaar bestuurlijke ervaring in de gezondheidszorg. Hij was directeur van de GGD Arnhem en Eindhoven, bestuurder van Viataal (nu Koninklijke Kentalis), bestuursvoorzitter van Mondriaan en bestuurder van Altrecht. Ook bekleedde hij bestuurlijke functies binnen de brancheorganisaties GGD Nederland en GGZ Nederland. Momenteel is hij bestuurslid van de organisatie voor zorgonderzoek ZonMw, en toezichthouder bij diverse zorgorganisaties.