Werving & Selectie (vast & interim)

Bij ADJ zijn we al sinds 2010 experts in werving & selectie (vast en interim) voor maatschappelijke organisaties. We werken onder andere samen met zorgorganisaties, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, ZBO’s, gemeenten, goede doelen en andere organisaties met een maatschappelijke taak. Door de jaren heen hebben we onze aanpak steeds verder doorontwikkeld en gemoderniseerd.

Dat onze voortvarende, professionele en persoonlijke aanpak werkt, blijkt wel uit het feit dat organisaties steeds weer bij ons terugkomen. Daarnaast tillen we onszelf voortdurend naar een hoger niveau om organisaties  zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun innovatie en groei.

Kijk,  ADJ Werving & Selectie kent drie onderscheidende elementen. Daarmee wordt werving & selectie beduidend meer dan het voorstellen van potentiële kandidaten. De drie extra’s kunnen in  overleg met de opdrachtgever naar behoefte worden toegevoegd aan een procedure; de extra’s zorgen ervoor dat we samen nog beter kunnen zorgen voor duurzaam succes. Zie meer, kom verder.

 1. Talentontwikkeling
Indien gewenst bieden we geselecteerde kandidaten een ontwikkelassessment om te bepalen waar extra aandacht nodig is in hun nieuwe rol. Daarnaast kunnen uiteenlopende ontwikkelprogramma’s hun persoonlijke groei een flinke boost geven. Ook bieden we coaching & mentoring zodat geselecteerde kandidaten zo snel mogelijk waarde kunnen toevoegen in hun nieuwe organisatie.

2. Krachtige teams
Een W&S-procedure  kan ook uitgebreid worden met een analyse van de competenties van bestaande (management)teams. Vervolgens zoeken we naar kandidaten met aanvullende vaardigheden en vergroten zo de slagkracht van teams, zodat zij hun doelstellingen makkelijker behalen. Plus: als het even wat minder lekker loopt, kan onze teamcoaching ervoor zorgen dat teams hun kracht hervinden.

3. Diversiteit & Inclusie
We geloven in de kracht van verschillende achtergronden en perspectieven. Organisaties die diversiteit omarmen zijn beter toegerust op hun maatschappelijke taak. Daarom zetten we ons dagelijks in voor inclusieve organisaties en geven in onze Werving & Selectie alle ruimte aan gender-, culturele, LHBTIQA+ en generatiediversiteit. Plus: de aanwezigheid van uiteenlopende persoonlijke eigenschappen.

Als ADJ willen we de samenleving iedere dag een beetje beter maken. We ondersteunen maatschappelijke organisaties bij het bevorderen van een inclusieve cultuur, waar verschillen aanvullend zijn aan elkaar en iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Door gericht te werven & selecteren en professionals te ondersteunen bij hun talentontwikkeling, creëren we dynamische organisaties met krachtige teams. Zo werken we aan duurzaam succesvolle samenwerkingen tussen kandidaten en organisaties en ondersteunen we maatschappelijke organisaties bij innovatie en groei.

Kies voor Werving & Selectie van ADJ en verzeker jouw organisatie van duurzaam succes. Neem contact op met  Maarten Aardoom om jouw wervingsvraagstuk aan ons voor te leggen:  +31 6 5571 7739 of stuur Maarten een email via de button.

Zie meer, kom verder.

Interimmers die het verschil maken

ADJ vervult niet alleen vacatures voor vaste banen, maar is ook gespecialiseerd in interim-management. Het gaat dan bijvoorbeeld om het stimuleren van een versnelling, het implementeren van een complexe verandering of het vervangen van een sleutelpositie.

Kijk,  wij hebben van het bemiddelen van interim professionals ons vak gemaakt. Met een uitgebreid en actueel netwerk van ervaren bestuurders, directeuren, managers én aanstormend talent. Met ADJ Interim vind je altijd snel en naar volle tevredenheid de best passende interim manager. Neem contact op met Maurice Sluis als je een interim-vacature wilt bespreken: +31 6 3430 1730.


De 4 beloftes van ADJ Werving & Selectie

Ontzorgen

Wij nemen de werving & selectie van jouw vacature voortvarend en volledig uit handen.  Waarbij we intensief samenwerken volgens een strak afgestemde planning en steeds duidelijk communiceren.

Breed netwerk

Je werkt bij ADJ met bevlogen, ervaren consultants met een groot netwerk binnen en buiten het maatschappelijke werkveld, zodat we altijd passende kandidaten voor je weten te vinden.

Dichtbij & persoonlijk

Er staan drie ADJ-kantoren tot je beschikking: Utrecht, Zwolle en Eindhoven. Er is altijd wel een kantoor bij je in de buurt. Dit betekent dat we je persoonlijk en dichtbij van dienst kunnen zijn.

Duurzaam succes

ADJ  zorgt ervoor dat geplaatste kandidaten ook  succesvol kunnen landen in jouw organisatie.  Hiervoor bieden we diensten aan als ontwikkel-programma’s, assessments en  coaching & mentoring.

Wil je een werving en selectie-traject uitbesteden?

Neem dan contact op met ons kantoor, we staan je graag te woord: +31 30 737 1185.
Of stuur een e-mail via de contactbutton.

Beproefde aanpak voor succes

 

De kracht van diversiteit & inclusie 

Er is steeds meer aandacht voor het bevorderen van diversiteit en inclusie (D&I) in organisaties. Of het nu gaat om het toevoegen van complementaire competenties, persoonlijkheden, kennis, interesse of om verschillende achtergronden, ervaringen en zienswijzen. Bij ADJ merken we dat diversiteit veel werkplezier oplevert en de kwaliteit van onze dienstverlening verhoogt. Samen krijgen we meer voor elkaar, omdat we elkaar inspireren en aanvullen.

Kijk,  organisaties met een maatschappelijk doel lopen voorop als het gaat om inclusief werkgeverschap. Wij maken ons er dan ook graag hard voor. Met kennis van zaken, onze creativiteit, lef en de nodige extra inzet. Bij onze Werving & Selectie zetten wij verschillende D&I-instrumenten in, waaronder: stijlgids Inclusief communiceren, stappenplan Inclusief werven & selecteren en open sollicitatiegesprekken met diverse kandidaten.

Daarnaast vergroten wij onze expertise door middel van praktijktrainingen en reflecteren wij geregeld op ons handelen ten aanzien van D&I. Ook voor ons netwerk organiseren we themabijeenkomsten waar inspirerende experts hun kennis over D&I met je delen.

ADJ is partner van Talent naar de Top en onderschrijft de uitgangspunten van de Executive Search Code.

Lees onze blogs

Onze consultants bloggen geregeld. Zij delen graag hun expertise of schrijven over wat zij in de praktijk tegenkomen. Of zetten tips voor je op een rij,  zodat jij daar je voordeel mee kan doen. Op onze website vind je altijd wel een boeiende nieuwe blog. Of een interessant nieuwsitem.