Succes kun je creëren

Teams die naadloos samenwerken en elkaar aanvullen, vormen de kern van succesvolle organisaties. Maar hoe creëer je zo’n team? Bij ADJ weten we welke factoren het succes van een team bepalen en helpen we bij het opzetten van krachtige teams en het verbeteren van bestaande samenwerkingen. Samen werken we aan duurzaam succes. Zie meer, kom verder. 

1. Bij bestaande teams
In de dagelijkse operatie kan het zicht op aanwezige talenten en competenties vertroebeld raken. ADJ neemt in dit soort situaties competentieanalyses met medewerkers af. Daarmee kunnen leidinggevenden en teamleden elkaar met hernieuwde blik bekijken.

2. Voor de werving
ADJ brengt in kaart welke persoonlijke talenten, competenties, behoeften en aandachtspunten bij het team aanwezig zijn. Vanuit dat beeld brengen we in kaart welke aanvullende eigenschappen het gezamenlijke succes van het team zullen verstevigen. Met die indicatoren vullen we de expertisegebieden in het wervingsprofiel aan.

3. Tijdens de werving
Als de selectiecommissie de kandidaten heeft gesproken die over de noodzakelijke expertise beschikken, kan ADJ met de TMA inzicht in hun drijfveren genereren. Daarmee kan een vervolggesprek met meer verdieping worden gevoerd en/of kan beter gefundeerd worden besloten met welke overgebleven kandidaat het bestaande team moet worden aangevuld.

Lees onze blogs

Onze consultants bloggen geregeld. Zij delen graag hun expertise, schrijven over wat zij in de praktijk tegenkomen of zetten tips voor je op een rij,  zodat jij daar je voordeel mee kan doen. Op onze website vind je altijd wel een boeiende nieuwe blog of een interessant nieuwsitem.

De competentiecrash

De competentiecrash

Het realiseren van de primaire taak van organisaties vraagt om competent personeel. Mensen met intrinsieke motivatie voor de missie, expertise voor...

Lees meer
Ik ook op jou!

Ik ook op jou!

“Ons team werkt niet echt lekker samen” is vaak de leidende zin van een telefoontje dat over teamontwikkeling gaat. “En waarom is dat erg?” is dan...

Lees meer

Meer weten?

Meer weten over hoe ADJ jouw team kan versterken? Neem contact met Nicoliene de Bruijne: +31 6 4305 2253. Of download de PDF met aanvullende informatie over ADJ Teamontwikkeling.

Zie meer, kom verder.