Het potentieel versterken

De coaches en mentoren van ADJ kennen de uitdagingen waar jij en jouw medewerkers voor staan in de maatschappelijke sector.  Schakel onze ervaren ontwikkelcoaches in om jouw persoonlijk potentieel te versterken, of dat van (één van) jouw medewerkers. Zie meer, kom verder.

Kijk,  coaching van ADJ draait om het versterken van zelfinzicht en het vergroten van kwaliteiten. We richten ons daarbij op werk-gerelateerde thema’s, met ruimte voor persoonlijke onderwerpen die de werkprestaties beïnvloeden. Mentoring focust zich juist meer op kennisoverdracht en advies binnen de branche of het vakgebied, zodat de professional sneller waarde kan toevoegen.

Drie redenen om te kiezen voor coaching & mentoring door ADJ:

Ervaren coaches voor het hoger management, mét kennis van maatschappelijke organisaties 

Persoonlijke begeleiding en inzichten voor werk en loopbaan

Maatwerk ontwikkeltrajecten zorgen voor hoog rendement 

Lees onze blogs

Onze consultants bloggen geregeld. Zij delen graag hun expertise, schrijven over wat zij in de praktijk tegenkomen of zetten tips voor je op een rij,  zodat jij daar je voordeel mee kan doen. Op onze website vind je altijd wel een boeiende nieuwe blog of een interessant nieuwsitem.

De competentiecrash

De competentiecrash

Het realiseren van de primaire taak van organisaties vraagt om competent personeel. Mensen met intrinsieke motivatie voor de missie, expertise voor...

Lees meer

 Meer weten?

Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Nicoliene de Bruijne voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen jouw leiderschap en impact te vergroten. Of dat van (een van) jouw medewerkers. Mail naar nicoliene@adj.nl of bel +31 6 4305 2253. Of download eerst de PDF met uitgebreide informatie over Coaching & Mentoring.

Zie meer, kom verder.