Breaking: vanaf vandaag zijn wij ADJ

Je kent ons al ruim 13 jaar als Aardoom & de Jong. Met de bekende tandem als logo. Hiermee zijn we ver gekomen. Maar zowel het werk als de wereld om ons heen zijn sinds onze start in 2010 flink veranderd. Tijd voor een nieuwe naam en look & feel.

We hebben gezocht naar een naam (en uitstraling) die rechtdoet aan waar we vandaan komen, maar die ook de toekomst omarmt. Kernachtig en verbindend. We zijn op dit moment immers zo veel meer dan dat werving & selectie-bureau waarmee we destijds begonnen zijn.

Anno 2023 zijn we een echte allround partner met een breed team van topspecialisten om mensen en maatschappelijke organisaties vooruit te helpen. En mee te nemen in de reis die talentmanagement heet en alle aspecten die daarbij horen. Samen fietsen we een nieuw tijdperk in.

Vanaf vandaag zijn wij ADJ, het meest persoonlijke bureau voor talentmanagement in de maatschappelijke sector, met organisatieadvies, talentontwikkeling en werving & selectie. Met de jou bekende unieke kijk op mensen en ontwikkeling. Dat zie je aan alles. En dat zal je blijven zien. Zie meer, kom verder.

Namens Team ADJ,

Maarten, Philippe, Maurice & Nicoliene

5 oktober 2023