Samen kom je verder

Dagelijks begeleiden wij toezichthouders, bestuurders, leidinggevenden en specialisten in het maatschappelijk domein. Daarom zijn wij bij uitstek de partij om jou te versterken in jouw rol. Onze ervaren coaches en mentoren voelen zich intrinsiek betrokken bij de opgaven waar jij voor staat. We ondersteunen je bij het ontwikkelen van jouw competenties en het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit. Steunend waar het kan en prikkelend waar het moet. Zie meer, kom verder.

 

Kijk, coaching van ADJ draait om het versterken van zelfinzicht en het vergroten van kwaliteiten. We richten ons daarbij op werk-gerelateerde thema’s, met ruimte voor persoonlijke onderwerpen die de werkprestaties beïnvloeden. Mentoring focust zich juist meer op kennisoverdracht en advies binnen de branche of het vakgebied, zodat de professional sneller waarde kan toevoegen.

Wanneer je specifieke competenties wilt ontwikkelen of jouw impact wilt vergroten, ligt coaching het meest voor de hand. Onze coaching is gericht op werk-gerelateerde thema’s, met ruimte voor persoonlijke aspecten die jouw prestaties kunnen beïnvloeden. Onze coaches helpen je bewust te worden van jouw denkpatronen en gedragsfactoren. Ze stellen de juiste vragen, bieden inzicht en moedigen je aan om effectiever te worden op een manier die bij jou past. Zo kom je tot nieuwe oplossingen die jou verder helpen.

Bij ADJ hebben we een gevarieerd team van deskundige coaches en mentoren klaarstaan om jouw persoonlijke ontwikkeling te faciliteren. Onze benadering is altijd persoonlijk en praktisch. Of je nu behoefte hebt aan advies, inspiratie of ondersteuning, wij bieden je de maatwerkbegeleiding die aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Een coaching of mentoring traject begint altijd met een verkennend gesprek om jouw behoeften en doelen te inventariseren. Vervolgens plannen we een ontmoeting met de coach of mentor die het best bij jou en jouw doelen past.

Meer weten?

Wil je onderzoeken wat coaching of mentoring kan betekenen voor jouw ontwikkeling? Neem dan contact op met Nicoliene de Bruijne: +31 6 4305 2253. Of mail je vragen naar: nicoliene@adj.nl. Of klik hieronder op de button voor de PDF over Coaching & Mentoring met aanvullende informatie.

Zie meer, kom verder.