Individuele groei & organisatorisch succes

ADJ verzorgt een breed scala aan mobiliteitsdiensten om zowel medewerkers als organisaties te begeleiden, zodat beide hun ambities en doelen kunnen verwezenlijken. Zie meer, kom verder.

1. Mobiliteitscan
De Mobiliteitscan van ADJ ondersteunt medewerkers bij het verkrijgen van inzicht in hun talenten en interesses. Door samenhangende competentie-, capaciteiten- en interesseanalyses te combineren, verkrijgen medewerkers inzicht in hun inzetbaarheid en toekomstmogelijkheden binnen en buiten de organisatie. Deze scan wordt gecombineerd met persoonlijke begeleiding om individuele doelstellingen te verkennen en concretiseren.

2. Loopbaancoaching
Loopbaancoaching van ADJ richt zich op medewerkers die actief willen werken aan het heroverwegen van hun loopbaan. Dit omvat het verduidelijken van sterke punten, het onder-zoeken van mogelijkheden, het opbouwen van een effectieve profilering en het vergroten van zelfvertrouwen. Met op maat gemaakte trajecten worden medewerkers gesteund en uitgedaagd om hun loopbaandoelen te bereiken.

3. Van werk naar werk
Van werk naar werk is een mobiliteitsdienst die medewerkers gericht helpt om de overstap naar een nieuwe baan soepel te laten verlopen. Zo’n transitie kan immers behoorlijk uitdagend zijn. Door individuele, op maat gemaakte trajecten worden medewerkers begeleid bij het inzichtelijk maken van geschikte rollen, het opbouwen van een sterke profilering en het effectief  doorlopen door een sollicitatieproces.

Kijk,  ADJ gelooft sterk in de waarde van individuele groei en organisatorisch succes. Met onze mobiliteitsdiensten die zowel persoonlijke ontwikkeling als strategische personeelsplanning ondersteunen, helpen wij medewerkers en organisaties hun potentieel volledig te benutten.

Lees onze blogs

Onze consultants bloggen geregeld. Zij delen graag hun expertise, schrijven over wat zij in de praktijk tegenkomen of zetten tips voor je op een rij,  zodat jij daar je voordeel mee kan doen. Op onze website vind je altijd wel een boeiende nieuwe blog of een interessant nieuwsitem.

Verder met talentmanagement

Verder met talentmanagement

Het is een begrip dat niet altijd de meest vrolijke associaties oproept, maar in de regel gaat mobiliteit van werknemers zeker niet over het naar de...

Lees meer
De competentiecrash

De competentiecrash

Het realiseren van de primaire taak van organisaties vraagt om competent personeel. Mensen met intrinsieke motivatie voor de missie, expertise voor...

Lees meer

Meer weten?

Geloof jij ook in de waarde van individuele groei en organisatorisch succes? Neem dan contact op met Nicoliene de Bruijne (+31 6 4305 2253) of download eerst de PDF met aanvullende informatie over onze mobiliteitsdiensten.

Zie meer, kom verder.