Zie het complete plaatje

Assessments voert ADJ uit in verschillende vormen en omvangen. Wat nodig is bepalen we in overleg met jou als opdrachtgever. Dit is mede afhankelijk van de complexiteit van de rol en de indruk die tijdens de selectiegesprekken is ontstaan. We stellen een assessment samen dat bestaat uit (combinaties van) onderstaande instrumenten en interventies.

Talenten en Motivatieanalyse (TMA)
Sterke en minder sterke drijfveren bepalen het voorkeursgedrag van kandidaten en leiden tot talenten, competentiepotentieel en mogelijk tot valkuilen. 

Capaciteitenanalyse
We brengen cognitieve capaciteiten in kaart, zodat inzichtelijk wordt in welke mate succesvol gehoor gegeven kan worden aan complexe opgaven.

Interview
In een interview met de kandidaat inventariseren we de loopbaanontwikkeling, bespreken we ambities en en zoomen we in op het zelfbeeld.

Simulatieoefeningen
Door de kandidaat een of meerdere casussen te laten uitwerken krijgen we inzicht in ontwikkelde vaardigheden en gedrag.

Reflectiegesprek
Met observaties en feedback wordt geëvalueerd hoe succesvol kandidaten functioneren in specifieke functiegebieden. Ook leerstijlen en passende leerinterventies worden besproken. 

Lees onze blogs

Onze consultants bloggen geregeld. Zij delen graag hun expertise, schrijven over wat zij in de praktijk tegenkomen of zetten tips voor je op een rij,  zodat jij daar je voordeel mee kan doen. Op onze website vind je altijd wel een boeiende nieuwe blog of een interessant nieuwsitem.

Ook nog een assessment?!

Ook nog een assessment?!

ADJ vervult rollen voor maatschappelijke organisaties. In het hogere echelon. Onze opdrachtgevers zorgen voor de beste zorg. Voor de beste...

Lees meer

Meer weten?

Wil jij een gefundeerde keuze maken in jouw selectieproces? Neem contact op met Nicoliene de Bruijne (+31 6 4305 2253) of download eerst de PDF met alle informatie over selectie assessments.

Zie meer, kom verder.