ratio pixel
Huisartsenposten de Limes

Manager ICT bij Huisartsenposten De LIMES (Vervuld)

Korte beschrijving

Voor Huisartsenposten De LIMES is Aardoom & de Jong op zoek naar een verbindende Manager ICT die het leuk vindt om op operationeel, tactisch èn strategisch niveau mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling.  

Ben jij een (toekomstig) manager die stevig in de schoenen staat, een sterke verbinder die naast de mensen van de afdeling staat en beslissingen durft te nemen? Ben je gemotiveerd om de basis op orde te brengen en ook een visie voor de lange termijn te ontwikkelen? Kun je veranderingen in het zorgdomein vertalen naar innovaties, projecten en oplossingen en aansturen op de implementatie daarvan? En wil je de mogelijkheid om een sprong te maken in jouw loopbaan door middel van het ontwikkelprogramma Groeiversneller – Impact & Effectiviteit van Aardoom & de Jong? Dan is dit de uitdaging voor jou! 

 

Manager ICT

(28-38 uur)
 

Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van de bestuurder, de managers en de medewerkers naar verantwoorde ICT-oplossingen. Je denkt klantgericht mee en bent in staat om op een verbindende wijze collega’s en ketenpartners te betrekken bij projecten met een grote ICT-component. Dat past goed bij jou, want je hebt een brede blik op zowel de inhoud als het speelveld.

Als Manager ICT werk je aan het opzetten van een gestructureerde en gefundeerde ICT-afdeling. Je optimaliseert bestaande ICT-processen en professionaliseert de afdeling op het gebied van taken, rollen en bevoegdheden. Je bent hierin besluitvaardig en koersvast, met aandacht voor zowel de externe als de interne stakeholders.

Er komen veranderingen, bijvoorbeeld als gevolg van de Zorgcoördinatievoorziening (ZCV), waarop je anticipeert en waarover je de bestuurder adviseert. Je formuleert strategische doelen voor de ICT-afdeling, vertaalt deze in tactisch beleid en stuurt aan op uitvoering hiervan. Hierbij zet je stevig in op de dienstverlening van leveranciers en de kwaliteiten die Huisartsenposten De LIMES zelf in huis heeft. Met jouw visie en aansturing professionaliseer je de ICT-afdeling en maak je Huisartsenposten De LIMES toekomstbestendig.  Je vindt het, met andere woorden, een uitdaging om niet in een gespreid bedje terecht te komen, en beslissingen te nemen die van toegevoegde waarde zijn voor de afdeling en de totale organisatie. 

De Groeiversneller - Impact & Effectiviteit

Naast jouw baan als manager neem je, indien dit passend is in jouw ontwikkeling, deel aan Groeiversneller – Impact & Effectiviteit. Dit eenjarige ontwikkelprogramma ondersteunt je om jezelf versneld te ontwikkelen bij Huisartsenposten De LIMES. 
Je werkt aan zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Niet alleen je zelfkennis en zelfinzicht nemen toe, je verbetert ook jouw interactie en communicatie met anderen. Daarnaast ga je je verdiepen in een reeks stevige inhoudelijke thema’s die het verschil maken in de zorg/publieke sector. Zo word je effectiever in je werk en wordt impact maken eenvoudiger. 

Kijk voor meer informatie over Groeiversneller - Impact & Effectiviteit op: 
https://www.aardoomendejong.nl/ontwikkelen/academie/groeiversneller
 

Functie eisen

Je bezit een breed scala aan competenties en hebt oog voor de afdeling, de organisatie, ketenpartners en leveranciers, de operatie en het beleid. Je kunt en durft bestaande patronen te doorbreken. Dit doe je met gezond verstand en gevoel voor de context, plaats en persoon. Je kunt kritisch luisteren en bent in staat om het goede gesprek, zowel zakelijk als betrokken, te voeren. En dat vind je nog leuk ook!

Als Manager ICT beschik je in ieder geval over de volgende kennis en ervaring:
•    Je hebt uitstekende vakkennis en helder inzicht in de vakinhoudelijke verbindingen, alsmede kennis van relevante wetgeving en ontwikkelingen op het gebied van ICT.
•    Je kan analytisch werken aan het ontwerpen en ontwikkelen van de ICT architectuur.
•    Je hebt sterk empathisch vermogen, je bent een bruggenbouwer en hebt overtuigingskracht voor het aansturen van je team, coördineren van ICT projecten en het onderhouden van interne en externe contacten waaronder diverse zorggroepen, ziekenhuizen en regionale samenwerkingsorganisaties.
•    Je hebt goede adviesvaardigheden en bent pro-actief .
•    Een vleugje humor wordt gewaardeerd!
 

Organisatie

Huisartsenposten De LIMES verzorgt voor circa 250 huisartsen en 550.000 inwoners de organisatie van de huisartsenzorg buiten kantooruren. Huisartsenposten De LIMES is een ambitieuze zorginstelling, die investeert in medewerkers en, op basis van een grote mate van betrokkenheid van de huisartsen, dienstverlening van hoge kwaliteit wenst te leveren vanuit de drie gevestigde locaties. Daarbij is een gestructureerde en gefundeerde ICT afdeling onontbeerlijk. Geef jij deze afdeling de steun en sturing waarmee Huisartsenposten De LIMES toekomstbestendig wordt?

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie met veel verantwoordelijkheid en eigen inbreng, voor 28-38 uur per week. Huisartsenposten De LIMES biedt een competitief salaris (schaal 11: € 4.904 - € 6.272 op basis van een 38-urige werkweek) , dat past bij de zwaarte van de functie. Standplaats is Leiderdorp, maar deels vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden en werken op de vestigingen in Voorhout en Alphen aan den Rijn kan eveneens. Huisartsenposten De LIMES kent een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenregeling en er zijn bovenwettelijke vakantie-uren. Er is een persoonlijk scholingsbudget en een fitheidsbonus. Verder biedt Huisartsenposten De LIMES volop ontwikkelmogelijkheden, zoals deelname aan de Groeiversneller. 

Als jij over uitstekende ICT-vaardigheden beschikt en klaar bent om de ICT-afdeling van Huisartsenposten De LIMES naar een hoger niveau te tillen, reageer dan vandaag nog!
 

Procedure

Huisartsenpraktijk De LIMES laat zich voor het vervullen van deze vacature bijstaan door Aardoom & de Jong.

Voor deze procedure is de volgende planning vastgesteld:

  • Sluiting reactietermijn 13 augustus 2023
  • Gesprekken bij Aardoom & de Jong vinden plaats in week 27, 33 en 34
  • Selectiegesprekken bij Huisartsenposten De LIMES zijn gepland in week 35
  • Afronding en arbeidsvoorwaardengesprek vinden plaats in week 36

Je kunt deze data dus alvast reserveren in je agenda. 

Alle sollicitaties gaan via Aardoom & de Jong. Solliciteren kan via onderstaande solliciteerknop.

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk vóór 13 augustus 2023 tegemoet.

Contactpersonen

Leonie de Raad | e-mail: leonie@aardoomendejong.nl | telefoon: 06-41457589
Maurice Sluis | e-mail: sluis@aardoomendejong.nl | telefoon: 06-34301730