ratio pixel
Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN)

Manager Wonen & Groeiversneller I - SEIN (Vervuld)

Korte beschrijving

Voor SEIN is Aardoom & de Jong op zoek naar een energieke en verbindende manager Wonen. Ben jij de manager met kennis van de zorg die teams weet mee te nemen en te motiveren? Kan jij het overzicht bewaken om een optimale balans te vinden in de kwaliteit van de cliëntondersteuning, de medewerkers en financieel gezonde bedrijfsvoering? En wil je een sprong maken in jouw loopbaan door middel van het ontwikkelprogramma Groeiversneller I – Impact & Effectiviteit van Aardoom & de Jong? Dan is hier de uitdaging voor jou!

 

Manager Wonen
(36 uur, Cruquius)

Functieomschrijving

Je geeft op een coachende wijze leiding aan het team dat de cliënten begeleidt. Daarbij word je ondersteund door een HR-adviseur. De bedrijfsvoering van het gebouw rust op jouw schouders, waarbij je voor de financiën met de controller kunt sparren. Voor de inhoud van de zorg vaar je op de kennis en kunde van onze psychologen/orthopedagogen.
Je schakelt gemakkelijk van overzicht naar details, zodat je ‘in control’ bent en blijft. Zodra je voldoende thuis bent, neem je ook deel aan werkgroepen en commissies. Zo bouw je mee aan de koers van Lang Verblijf.

Wie ben jij?

Als manager Wonen ben je verantwoordelijk voor warme en professionele zorg, voldoende en gemotiveerd personeel en een gezonde financiële bedrijfsvoering. Deze indicatoren staan soms op gespannen voet, maar door jouw helicopterview, weet je die goed te balanceren. Je hebt een afgeronde managementopleiding op minimaal Hbo-niveau.
Als persoon ben je optimistisch, oplossingsgericht en kost overzicht houden je geen moeite. Je hebt een gezonde ambitie om je medewerkers en de kwaliteit van zorg continu te ontwikkelen.

De Groeiversneller l - Impact & Effectiviteit
Naast jouw baan als manager Wonen neem je deel aan Groeiversneller l – Impact & Effectiviteit. Dit eenjarig ontwikkelprogramma ondersteunt je om jezelf versneld te ontwikkelen bij SEIN. Je werkt aan zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Niet alleen je zelfkennis en zelfinzicht nemen toe, je verbetert ook jouw interactie en communicatie met anderen. Daarnaast ga je je verdiepen in een reeks stevige inhoudelijke thema’s die het verschil maken in de publieke sector. Zo word je effectiever in je werk en wordt impact maken eenvoudiger. 
Kijk voor meer informatie over Groeiversneller l - Impact & Effectiviteit op: 
https://www.aardoomendejong.nl/ontwikkelen/academie/groeiversneller

Bedrijfsprofiel

Bij SEIN staan ongeveer 1.400 medewerkers iedere dag klaar om hun cliënten zo goed mogelijk te leren leven met epilepsie en slaapstoornissen. SEIN onderzoekt de oorzaken en de behandeling van epilepsie en slaapproblemen in samenwerking met academische- en andere epilepsiecentra in Nederland en de rest van de wereld. 

Afdeling  
Als manager Wonen geef je leiding aan twee teams in één van de woongebouwen waar verschillende cliëntgroepen met verschillende begeleidingsstijlen wonen. Dat kan gaan om cliënten met een ernstige meervoudige beperking, cliënten die veel behoefte hebben aan structuur en begeleiding maar ook om cliënten die vrij zelfstandig wonen of kinderen en jongeren. Gemiddeld werken er zo’n 35 medewerkers in een gebouw.

Arbeidsvoorwaarden

SEIN biedt:
  • Een tijdelijk dienstverband van één jaar, met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd;
  • Een veelzijdige managementfunctie in een enthousiast team;
  • Een salaris conform Cao Ziekenhuizen, functiegroep 55, maximaal € 4.227,- bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%;
  • Doorgroeimogelijkheid naar functiegroep 60 bij uitbreiding van het takenpakket (projecten e.d.);
  • SEIN investeert in zijn medewerkers. Er is veel ruimte voor ontwikkelmogelijkheden en een ruime studie aanbod, onder andere via Good Habitz;
  • Financieel aantrekkelijke aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness en een fietsplan;
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Groeiversneller l.

Procedure

Voor deze procedure is de volgende volgorde van planning vastgesteld:

  • Gesprekken bij Aardoom & de Jong: dinsdag 17 mei 2022 en woensdag 18 mei 2022
  • Eerste selectieronde bij SEIN: dinsdag 24 mei 2022
  • Afronding en arbeidsvoorwaardengesprek vinden daarna plaats 

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag uiterlijk maandag 16 mei 2022 tegemoet.