ratio pixel
Woonopmaat

Manager Vastgoed - Woonopmaat (vervuld)

Korte beschrijving

Voor Woonopmaat is ADJ op zoek naar een ervaren en ontwikkelingsgerichte Manager Vastgoed. Heb jij een maatschappelijke drive en geef je graag sturing aan grote woningbouwprojecten? Denk je graag mee over nieuwe vormen van organiseren en verbeteren? Lees dan verder!

 

Manager Vastgoed
Ontwikkelingsgericht, vakmens, inspirerend
(30-36 uur, Heemskerk)

Functieomschrijving

Woonopmaat heeft een enorme vastgoedopgave van 500 miljoen voor de komende 10 jaar. Jij equipeert je afdeling om deze opgave te realiseren. Je zorgt ervoor dat je mensen zich binnen heldere kaders in vrijheid kunnen bewegen en hebt oog voor hun continue ontwikkeling.

Inhoudelijke aandachtspunten bij deze grote ontwikkelingen zijn: de realisatiegraad en de professionalisering van de manier van werken en sturen, zowel inhoudelijk en procesmatig.

In deze managementrol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitdragen van een heldere visie op hoe Vastgoed zich de komende jaren moet ontwikkelen om de ambities en klantbeloften van Woonopmaat waar te maken. Je visie vertaal je -samen met je team- naar aansprekende plannen, waarmee anderen geïnspireerd worden om aan de slag te gaan. 

Als lid van het managementteam ben je medebepalend en richtinggevend in strategische besluitvorming, ambities en het koersplan van Woonopmaat. Ook ben je gericht op samenhang en samenwerking.

Tot slot heb je een belangrijke rol naar buiten toe. Voor dat doel onderhoud je contacten met (strategische) relaties als gemeentes en toezichthouders en ben je initiatiefrijk in de benadering van de keten. 

Om alle ontwikkelingen die op de organisatie afkomen goed te kunnen managen wordt nagedacht over een ander sturingsmodel: samensturing. Je krijgt er energie van om mee te denken over een nieuwe organisatievorm en de manier waarop deze de huurders en medewerkers kan helpen.

Jouw profiel

Om deze strategische rol goed te kunnen vervullen beschik je over:

  • Ervaring met de aansturing van grote woningbouwprojecten: ontwikkeling, renovatie, beheer of onderhoud;
  • Leidinggevende ervaring.

Minstens zo belangrijk als je ervaring zijn je persoonlijkheid en je vaardigheden:

  • Je bent een stimulerende en inspirerende leidinggevende;
  • Je bent dienstbaar aan je team en aan de huurders;
  • Je hebt overzicht en bent gericht op de lange termijn;
  • Je bent een stevige persoonlijkheid en voelt je thuis in een nuchtere werkcultuur.

Organisatie

Woonopmaat is een lokale wooncorporatie in de Noordelijke IJmond met bijna 9.000 woningen in Heemskerk, Beverwijk en Wijk aan Zee. In een organisatie met korte lijnen werken 85 medewerkers dagelijks aan het bieden van een prettige en veilige woning en woonomgeving. Gastvrije dienstverlening en het bieden van een thuis staan centraal. Woonopmaat werkt nauw samen met haar huurdersorganisatie, gemeenten en andere partners. Bewonersbetrokkenheid staat hoog in het vaandel, de stem van de huurder doet er echt toe. Meer informatie vind je op www.woonopmaat.nl

Je komt te werken in het managementteam waar, naast de Manager Vastgoed, een Manager Bedrijfsvoering en een Manager Wonen actief zijn. De organisatie wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder, tevens jouw leidinggevende.

Afdeling Vastgoed
De afdeling Vastgoed is verantwoordelijk voor nieuwbouw, renovatie, beheer en onderhoud van de (toekomstige) woningen van Woonopmaat. Op de afdeling wordt de strategie hiervoor ontwikkeld en de uitvoering gerealiseerd. Hieraan werkt een team van 14 medewerkers, in vaste dienst en op inhuurbasis: 6 Projectregisseurs die zich richten op het ontwikkelen van woningen, 1 Assetmanager, 1 Adviseur Vastgoed & Innovatie en een team dat zich bezig houdt met beheer en onderhoud. In dit team werken 6 collega’s en het wordt aangestuurd door een ervaren teamleider. 

Arbeidsvoorwaarden

Woonopmaat biedt een contract voor een jaar met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd. Het betreft hier een functie voor minimaal 30 uur per week in schaal N, met een pakket van uitstekende primaire (maximaal € 8.422,- bruto per maand) en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een bijdrage in de zorgkostenverzekering, een internetvergoeding en een thuiswerkvergoeding. Je kunt hybride werken. Bij Woonopmaat krijg je kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij.

Procedure

Bij de werving en selectie laat Woonopmaat zich bijstaan door het bureau ADJ. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure, een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken. Solliciteren kan via onderstaande solliciteerknop/de website van ADJ.

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 16 november tegemoet.

Voorlopige planning
Gesprekken bij Aardoom & de Jong: week 46-49
1e gesprekronde: 11 en 12 december
2e gespreksronde: 19 december 
Referenties en diplomacheck: week 51
Arbeidsvoorwaardengesprek en benoeming: week 51

Contactpersonen
Marieke van Kilsdonk | e-mail: marieke@adj.nl | telefoon: 06-2883 0683
Jerry Allon | e-mail: jerry@adj.nl | telefoon: 06-8317 7701