Een kijk in onze wereld van tijdelijke versterking en externe strategische expertises

Beste lezer,

Hoewel de maand september tropisch is begonnen, loopt de zomer naar zijn laatste dagen. Voor veel organisaties staat deze tijd in het teken van nieuwe energie en focus, waarbij de inzet van interim managers heel waardevol kan zijn. Daarom nemen wij je in deze derde nieuwsbrief van 2024 mee in onze wereld van tijdelijke versterking en externe strategische expertise; een wereld waar wij goed bekend mee zijn.

In deze nieuwsbrief lees je een artikel over wat er komt kijken wanneer je als interim professional aan de slag wil gaan. Hierin delen we praktische tips voor het starten van een interim carrière en belangrijke zaken om in gedachten te houden. Voor organisaties die overwegen interim krachten in te schakelen, hebben een artikel gewijd aan de voordelen en aandachtspunten van flexibele inzet.

Verder een gesprek met een interim-manager met wie wij al lang samenwerken; Magdaleen Timmermans. Met ruim 23 jaar ervaring als interim-manager weet Magdaleen inmiddels goed wat haar werk oplevert voor een organisatie en zichzelf. Onlangs spraken wij haar over het leven als interimmer, haar ervaringen met ons bureau en de prachtige en uiteenlopende opdrachten die zij via ADJ heeft aangenomen.

In deze nieuwsbrief kondigen we eveneens een nieuwe, inspirerende ADJ Talk aan. Ditmaal georganiseerd door onze collega’s van ADJ Zwolle. Deze ADJ Talk zal in het teken staan van de waarde van noaberschap in het creëren van vitale kernen.

Ik wens je veel leesplezier!

Maurice Sluis, Partner ADJ

 

Maurice Sluis 
September 2024