Meer impact & effectiviteit

Groeiversneller is een intensief en uitdagend ontwikkelprogramma voor mensen die hun groei willen versnellen. Deelnemers zijn (startende) leidinggevenden en ervaren professionals in de maatschappelijke sector met minimaal vijf jaar werkervaring. Het programma richt zich op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Zie meer, kom verder.

Kijk, met Groeiversneller neemt niet alleen je zelfkennis en zelfinzicht toe, je verbetert ook jouw communicatie en interactie met anderen. Daarnaast verdiep je je in een reeks stevige inhoudelijke thema’s die het verschil maken in de publieke sector. Sleutelbegrippen zijn (persoonlijk) leiderschap, maatschappelijke innovatie, strategie, storytelling en klantgerichtheid. Alles om effectiever in je werk te worden en eenvoudiger impact te maken.

Groeiversneller richt zich exclusief op organisaties met een maatschappelijk doel. Je werkt in kleine groepen die bestaan uit deelnemers met verschillende achtergronden, werkzaam bij verschillende organisaties, dwars door het hele publieke domein. Deze mix draagt bij aan extra leerrendement en versnelde groei.

Het programma duurt één studiejaar en is opgedeeld in twee blokken: persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling. Elk blok neemt circa vier maanden in beslag en bestaat uit zes tot acht trainingsdagen, aangevuld met online leren en intervisie. Je kunt naar keuze beginnen in het voorjaar of in het najaar. Met welk onderwerp je begint, hangt af van je instapmoment.

Lees onze blogs

Onze consultants bloggen geregeld. Zij delen graag hun expertise of schrijven over wat zij in de praktijk tegenkomen. Of zetten tips voor je op een rij,  zodat jij daar je voordeel mee kan doen. Op onze website vind je altijd wel een boeiende nieuwe blog. Of een interessant nieuwsitem.

Innoveren kun je leren

Innoveren kun je leren

Het ontwikkeltraject Groeiversneller besteedt veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Dat is de kern van het traject. Op basis van kwalitatief...

Lees meer

Meer weten?

Wil je meer grip krijgen op jezelf, je omgeving én de uitdagingen die op je pad komen, ga dan voor Groeiversneller van ADJ. Download de PDF met alle informatie over dit uitdagende, leerzame ontwikkelprogramma. Of bel vandaag nog met programmanager Leonie de Raad, +31 6 4145 7589. Mailen naar leonie@adj.nl kan ook.

Zie meer, kom verder.