2024; zie meer, kom verder

Nu de kerstversieringen uit het straatbeeld zijn verdwenen en alle nieuwjaarswensen uitgewisseld, is 2024 daadwerkelijk begonnen. Hoewel resultaten uit het verleden geen garanties bieden voor de toekomst, zouden wij ervoor tekenen om de lijn van vorig jaar door te trekken. Onze opdrachtgevers hebben ons in de afgelopen 12 maanden wederom veel vertrouwen geschonken met al het werk dat we voor hen mochten uitvoeren. Maar 2023 was voor ons in meer opzichten een waardevol jaar.

Op het gebied van capaciteit en expertise hebben we ons namelijk behoorlijk kunnen versterken. We zijn ook trots op het feit dat we in de afgelopen zomer de 100e deelnemer aan onze ontwikkelprogramma’s mochten verwelkomen. Maar het toppunt voor ons was de rebranding van ons merk. Met een tomeloze inzet van iedereen in ons bedrijf hebben we een nieuwe identiteit, website en naam gekregen. Na ruim 13 jaar Aardoom & de Jong zijn wij nu ADJ Talentmanagent.

Onze beslissing om afscheid te nemen van ons oude merk was ingewikkeld noch moeilijk. We waren allang geen bureau meer dat zich vooral met Werving en Selectie bezighield en vertegenwoordigd werd door twee namen. Dat was al duidelijk na de komst van nieuwe partners als Maurice Sluis en Nicoliene de Bruijne. Maar boven alles zijn we vandaag de dag een ervaren dienstverlener in de volle breedte van talentmanagement, met een verscheidenheid aan diensten, expertises en collega’s. En daarom representeert het merk ADJ Talentmanagement onze organisatie ook veel beter.  

De breedte van onze dienstverlening en de ontwikkeling van onze organisatie wordt verder onderstreept met de komst van een nieuwe partner en een samenwerking waar we met veel verwachting naar uitkijken. Per 1 januari van dit nieuwe jaar is ADJ Talentmanagement versterkt nu Mariëlle Veerman zich als partner aan ons verbonden heeft. Naast haar werk voor werving en selectie gaat Mariëlle zich onder meer bezighouden met het verder positioneren van ons kantoor in Zwolle.

Op het gebied van organisatieadvies gaan we in 2024 ook nog een interessante krachtenbundeling aan. Vorig jaar kwamen wij in gesprek met Waardevol Verbinden, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de advisering en procesbegeleiding van (complexe) samenwerkingsvraagstukken. We kwamen tot de conclusie dat we elkaar in hoge mate versterken en besloten daarom samen als ADJ Waardevol Verbinden verder te gaan. Gezamenlijk gaan we organisaties met een maatschappelijke opdracht – op basis van een wetenschappelijk onderbouwde methode- naar een succesvolle samenwerkingen begeleiden. 

Al met al zijn we ervan overtuigd dat we jou dit jaar nog beter en breder van dienst kunnen zijn. Want of je nu een potentiële opdrachtgever of kandidaat bent, vanzelfsprekender dan ooit kunnen we je in 2024 op het hart drukken: zie meer, kom verder. We wensen je als lezer van deze nieuwsbrief een heel gelukkig en vooral gezond jaar toe.

Partners ADJ  

Januari 2024